Monako
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Monako

IndeksLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

Barrio Latino

Go down 
3 posters
AutorWiadomość
giselle

giselle

Liczba postów : 211
Data rejestracji : 03/08/2008

Barrio Latino Empty
PisanieTemat: Barrio Latino   Barrio Latino Icon_minitimeSob Sie 16, 2008 11:53 am

elephant
Powrót do góry Go down
mathieu

mathieu

Liczba postów : 45
Data rejestracji : 15/08/2008

Barrio Latino Empty
PisanieTemat: Re: Barrio Latino   Barrio Latino Icon_minitimeNie Sie 17, 2008 12:37 am

Przyszli więc tu, bo z imprezy w sumie uciekli, czym sie nie przejął, bo zrobiło się chłodno, trunki sie kończyły, a impreza była ogólnie dość drętwa. Zamówił dla josefiny cosmopolitana, dla siebie zaś tequilę. Dodam, że siadli przy barze.
Powrót do góry Go down
josefine

josefine

Liczba postów : 91
Data rejestracji : 14/08/2008

Barrio Latino Empty
PisanieTemat: Re: Barrio Latino   Barrio Latino Icon_minitimeNie Sie 17, 2008 12:54 am

-wiesz co, myślałam że impreza będzie hitem, a tak naprawde nie działo się nic specjalnie superfajnego - powiedziała i napiła się owego cosmopolitana nie ukrywając też tego że lubiła go. ściągnęła ze swojej szyi ostatni wianek i położyła na blacie skubając kwiatki, wcale nie przejmowała się tym że połowa ztego sypie się na ziemię i barman oraz cała reszta wraz z właścicielem krzywo na to patrzą. - co robisz jutro ? -zapytała , po raz 2765465678 lustrując go wzrokiem i zagryzła wargę .chciała się z nim spotkać i w ogóle takie szmery bajery.
Powrót do góry Go down
mathieu

mathieu

Barrio Latino Empty
PisanieTemat: Re: Barrio Latino   Barrio Latino Icon_minitimeNie Sie 17, 2008 1:01 am

- tak, myślałem że bedziej fajniej. co nie zmienia faktu, że cieszę się, ze wylądowałem w twoim towarzystwie - uśmiechnął się. - jutro? raczej jestem wolny, planowałem odsypiać dzisiejszą imprezę, ale chyba nie bedzie czego - powiedział i nawet domyślał się o co jej chodziło, ale postanowił czekać na jej reakcję. Napił sie w między czasie tequilii, uprzednio odprawiając nad nią modły. Sól, cytryna i te sprawy.
Powrót do góry Go down
josefine

josefine

Barrio Latino Empty
PisanieTemat: Re: Barrio Latino   Barrio Latino Icon_minitimeNie Sie 17, 2008 1:09 am

-ale chyba inni bawili sie dobrze bo wypili wszystko i zostawili mnie tam z jednym nie porządnym jeszcze drinkiem podczas całej tej imprezy.- gorzkie żale i w ogóle, pewnie gdyby wypiła o 3 więcej rzuciła by się na niego i nie byli by w klubie tylko w jednym z pokojów na jachcie , bądź hotelu. Ale nawet teraz bedąc trzeźwą starała się panowac nad sobą. No i oczywiście zaproponowała mu wspólne wyjście, ale że on wybierze miejsce i w ogóle.
Powrót do góry Go down
mathieu

mathieu

Barrio Latino Empty
PisanieTemat: Re: Barrio Latino   Barrio Latino Icon_minitimeNie Sie 17, 2008 1:13 am

A on sie zgodził i w ogóle, sam to nawet planował, ale cieszył się, że to wyszło od josie. - tak, inni się chyba dobrze bawili, np. tiiu z apollem, albo pierre z mars - powiedział patrząc cały czas na josefine - ale tobie chyba też było dobrze w moim towarzystwie? - zapytał, a jego spojrzenie mówiło 'powiedz, ze tak!'
Powrót do góry Go down
josefine

josefine

Barrio Latino Empty
PisanieTemat: Re: Barrio Latino   Barrio Latino Icon_minitimeNie Sie 17, 2008 1:19 am

- nie było. tzn. było mi dobrze, bardzoo.-usmiechneła się i zanurzyła usta w drinku. zastanawiała się też czy nie powiedzieć mu wprost tego czego dowiedział się od innych .tzn, że on nie jest jej obojętny i te sprawy , ale stwierdziła że za dużo zrobiła jak na siebie. chodziło o to że zaprosiła go na randkę tak jakby nawet. założyła nogę na nogę.
Powrót do góry Go down
mathieu

mathieu

Barrio Latino Empty
PisanieTemat: Re: Barrio Latino   Barrio Latino Icon_minitimeNie Sie 17, 2008 1:22 am

Uśmiechnął się po raz kolejny, bo przy josefinie często mu sie to zdarzało. I powiedzmy, że spędzili trochę czasu jeszcze w tym oto barze i było miło, a potem on ją do domu odprowadził, bo ja już idę ;*
Powrót do góry Go down
Sponsored content

Barrio Latino Empty
PisanieTemat: Re: Barrio Latino   Barrio Latino Icon_minitime

Powrót do góry Go down

Barrio Latino
Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Monako :: Z WIDOKIEM NA LAZUROWE WYBRZEŻE :: Kolorowe Drinki-
Skocz do: