Monako
|
|
| żimiego. | |
| | |
Autor | Wiadomość |
---|
jimmi
Liczba postów : 201 Data rejestracji : 07/08/2008
| Temat: żimiego. Sob Sie 09, 2008 2:59 pm | |
| miłe mieszkanie, jak każde, cnie. stał na balkonie i palił papierosa. czekał na tju. | |
| | | tiiu
Liczba postów : 371 Data rejestracji : 06/08/2008
| Temat: Re: żimiego. Sob Sie 09, 2008 3:01 pm | |
| zapukała delikatnie w drzwi, nie lubiła dzwonków, nie mam pojęcia dlaczego, składała równocześnie parasolkę, którą o mało co nie uszkodziła nieodwracalnie jakiegoś mężczyznę. | |
| | | jimmi
| Temat: Re: żimiego. Sob Sie 09, 2008 3:05 pm | |
| wszedł do mieszkania, wcześniej wyrzucając papierosa przez barierkę. przygładził swoją koszulkę i otworzył drzwi. - hej. - uśmiechnął się kącikowo i cmoknął ją w kącik ust. | |
| | | tiiu
| Temat: Re: żimiego. Sob Sie 09, 2008 3:08 pm | |
| - cześć, jakoś dotarłam mimo faktu, że mam całe przemoczone spodnie, jest mi cholernie zimno, a może nawet zamarzła mi dłoń w, której trzymałam parasol - podała mu swój wilgotny, żeby tylko, mokry płaszcz, żeby powiesił go gdziekolwiek, uśmiechnęła się do niego dotykając ekstremalnie chłodną dłonią jego karku, żeby uwierzył, delikatnie, odgarnęła włosy, które również był wilgotne, ;c. | |
| | | jimmi
| Temat: Re: żimiego. Sob Sie 09, 2008 3:12 pm | |
| powiesił płaszcz na wieszaku i wziął od niej nawet ów parasol, który też gdzieś powiesił. delikatnie złapał ją za dłoń i zaczął bawić się jej palcami. wprowadził ją do salonu. - więc proponuję gorącą kawę. - uśmiechnął się i odgarnął jej z ramienia włosy. | |
| | | tiiu
| Temat: Re: żimiego. Sob Sie 09, 2008 3:15 pm | |
| - w porządku, o matko daj mi jakieś bokserki swoje najlepiej, bo moje nogi zamrazną od tych spodni - biedna tjuu miała całe przemoczone spodnie, czula jak po nogach spływają wodne kropelki ;c. | |
| | | jimmi
| Temat: Re: żimiego. Sob Sie 09, 2008 3:20 pm | |
| roześmiał się i schował w sypialni. wrócił z czymś tam do przebrania i dał jej. - proszę. - mrugnął do niej i cmoknął ją w policzek. - idź się przebrać, a ja w tym czasie zaparzę kawę. - uśmiechnął się kącikowi wskazał głową w stronę łazienki. | |
| | | tiiu
| Temat: Re: żimiego. Sob Sie 09, 2008 3:25 pm | |
| - dzięki - przesunęła palcem po jego seksownych jak mniemam wargach, o matko jej dłonie też był seksowne, wzieła og niego rzeczy, specjalnie nie udawała się do łazienki, zuo nie jest wstydliwą cnotką, więc ściągnęła spodnie wkładając jego bokserki. - gdzie mogę to ulokować, aby wyschło? - spojrzała w doł spoglądając na bokserki, które praktycznie odsłaniały pół jej chudego tyłka, bo były dość luźne.
Ostatnio zmieniony przez tiiu dnia Sob Sie 09, 2008 3:36 pm, w całości zmieniany 1 raz | |
| | | jimmi
| Temat: Re: żimiego. Sob Sie 09, 2008 3:35 pm | |
| uśmiechnął się sam, do siebie, próbując skupić wzrok na jej twarz. - daj, zawieszę w łazience. - pokręcił głową, uśmiechając się szeroko i wziął od niej ubrania. powiesił je gdzieś w tej łazience i wrócił. - idę zrobić tą kawę. - przygryzł seksownie dolną wargę, uśmiechając się przy tym jedno kącikowo i wystawiając po tej stronie swoje białe zęby. mrugnął do niej i schował się w kuchni. | |
| | | tiiu
| Temat: Re: żimiego. Sob Sie 09, 2008 3:41 pm | |
| - dobrze - spojrzała na niego uśmiechając się kącikowo, potarła skroń, siadając na fotelu, skrzyżowała nogi, spoglądając na jego sylwetkę znikającą w kuchni, oblizała wargi odgarniając włosy. | |
| | | jimmi
| Temat: Re: żimiego. Sob Sie 09, 2008 3:47 pm | |
| wrócił ze tą kawą. położył przed nią, a sam usiadł ze swoją na kanapie. położył kawę na stoliku i spojrzał w okno. - nienawidzę takiej pogody. - zmarszczył nos, po czym spojrzał na tju i uśmiechnął się kącikowo. zrobił z ust łódeczkę, drapiąc się niezgrabnie po policzku. - co u ciebie tju? - zaczął bawić się filiżanką i wpatrywał się w nią z uśmiechem. | |
| | | tiiu
| Temat: Re: żimiego. Sob Sie 09, 2008 4:01 pm | |
| - okazuje Ci wdzięczność po raz kolejny, tym razem za kawę - zmrużyła oczy uśmiechając się do niego, przygryzła dolną wargę, wzięła filiżankę kawy, ogrzewając sobie nią dłonie. - ja też, tym bardziej, że nadal mi zimno - wydęła dolną wargę spoglądając na niego. - u mnie, nic nadzwyczajnego, prawdopodobnie będę grałą w filharmoni jakiś koncert. | |
| | | jimmi
| Temat: Re: żimiego. Sob Sie 09, 2008 4:10 pm | |
| - fajnie. - usiadł na boku fotela i objął ją ramieniem. - wyobraź sobie tłum ludzi i wszyscy biją brawa dla ciebie. - wyciągnął rękę przed siebie i zrobił nią półkole, a usiadł na fotelu, pod pretekstem pokazania jej tego, ale tak na prawdę chciał ją przytulić, żeby zrobiło jej się cieplej. | |
| | | tiiu
| Temat: Re: żimiego. Sob Sie 09, 2008 4:15 pm | |
| przygryzła dolną wargę, było miło, lubiała jego zapach, tak samo jak jego dotyk, właściwie jego dotyk jeszcze bardziej, uśmiechnęła się do niego wyrozumiale. - wolę wierzyć, że to po prostu kameralny występ, a co do braw, mam nadzieje, że nie będą wiwatować pomidorami, czy czymś równie czerwonym, lub warzywnym - zadrżała, ale pod jego dotykiem, wtuliła się w niego robiąc to raczej tak jakby chciała poprawić swoją pozycję na krześle. - a u Ciebie? - uniosła brwi, spoglądając na niego. | |
| | | jimmi
| Temat: Re: żimiego. Sob Sie 09, 2008 4:26 pm | |
| uśmiechnął się sam, do siebie, bo wiedział, że nie poprawiała się na fotelu, ot tak. - przyjdę i wcześniej będę prosił o oddanie wszystkich warzyw, jakie będą chcieć przemycić, niepostrzeżenie. - mrugnął do niej i wyszczerzył się. tak, na prawdę chciał przyjść, ale liczył na to, że go zaprosi, a jeśli nie to i tak przyjdzie, ale w tedy będzie tam ukratkiem. - u mnie nic specjalnego, po za tym, że musiałem kupić kuzynowi cały worek cukierków. - wzruszył ramionami i zaczął bawić się, kosmykiem jej włosów. uśmiechnął się, też. | |
| | | tiiu
| Temat: Re: żimiego. Sob Sie 09, 2008 4:31 pm | |
| jej dłoń całkiem nie przypadkiem wylądowała na jego udzie, spojrzała na niego z ukrywana satysfakcją, wzruszyła ramionami - więc pozostaje mi dać Ci bilet? - uniosła brwi, uśmiechając się kącikowo, po delikatnie pieściła dłonią jego udo. - przynajmniej się cieszył - mrugnęła do niego, pocierając swój policzek wolną dłonią. | |
| | | jimmi
| Temat: Re: żimiego. Sob Sie 09, 2008 4:39 pm | |
| uśmiechnął się jedno kącikowo, unosząc lewą brew, bodajże uśmiechnął się, też lewo kącikowo. - chyba tak. - przejechał nosem po jej szyj. - ta. - cmoknął ją delikatnie w ramię. | |
| | | tiiu
| Temat: Re: żimiego. Sob Sie 09, 2008 4:45 pm | |
| odwróciła twarz w jego stronę, położyła dłoń na jego policzku, całkiem ciepłą od filiżanki, tak. Przygryzła łagodnie jego dolną wargę nie ściągając dłoni z jego policzka, wzięła filiżankę z kawą pijąc jeden łyk. - musisz kiedyś pokazać mi swoje obrazy - uśmiechnęła się szelmowsko. | |
| | | jimmi
| Temat: Re: żimiego. Sob Sie 09, 2008 4:50 pm | |
| - nie wiem, czy jest co oglądać. - wzruszył ramionami i mrugnął do niej, a tak na prawdę było! aha. był najlepszy na roku i takie tam. miał ostatnio, nawet propozycję wystawy, na którą się zgodził, ale jeszcze nie wiadomo, kiedy będzie. pocałował ją we skroń. | |
| | | tiiu
| Temat: Re: żimiego. Sob Sie 09, 2008 5:27 pm | |
| odciągnęła swoim palcem kołnierzyk jego koszulki, uśmiechając się kącikowo. - z przyjemnością obejrzę o ile nie malujesz jakiś pruderyjnych obrazów, coś w formie szał nagich kobiecych ciał - przewróciła oczami, wystawiając mu język, musnęła wargami jego szyję. / rozmawiali, rozmawial, aż tju poszła. | |
| | | damon
Liczba postów : 123 Data rejestracji : 07/08/2008
| Temat: Re: żimiego. Sro Sie 13, 2008 1:44 am | |
| przyszedł mocując się z zamkiem chwile drzwi ustąpiły, czuł się nieswojo w mieszkaniu, które o tak nie należało do niego. - rozgość się gdzieś, sam też się rozgoszczę - usiadł na skraju kanapy. - znasz tju? - spojrzał na nią pytająco. | |
| | | odette`
Liczba postów : 33 Data rejestracji : 12/08/2008
| Temat: Re: żimiego. Sro Sie 13, 2008 1:48 am | |
| - owszem. - usiadła, gdzieś w rogu kanapy, przyciągając kolana do siebie i obejmując je rękoma. - widzę, że ty znasz owego żimiego. - uniosła brwi. miała ochotę, tak jak w dzieciństwie, wyciągnąć procę i strzelić w niego kamieniem, ale odetchnęła tylko ciężko. | |
| | | damon
| Temat: Re: żimiego. Sro Sie 13, 2008 1:49 am | |
| pokiwał bezmyślnie głową, nie miał ochoty na nic, opadł przy kanapie, spoglądając w ziemię, wydawała mu się ciekawsza, potarł skorń, spoglądając na nią, ściągnął jej płaszcz wieszając gdzieś, po czym wrócił na to samo miejsce. | |
| | | odette`
Liczba postów : 33 Data rejestracji : 12/08/2008
| Temat: Re: żimiego. Sro Sie 13, 2008 1:55 am | |
| usiadła obok niego bez słowa. położyła dłoń na jego łokciu, po czym ją zabrała. spojrzała w sufit, był biały, jak większość, nic specjalnego, ale wydawało się, że to on potrafi rozmawiać z nią, na wszystkie tematy i tą rozmowę, też potrafi przeprowadzić. więc gapiła się w niego bezmyślnie. | |
| | | damon
| Temat: Re: żimiego. Sro Sie 13, 2008 2:01 am | |
| nie wiem, może chciał ją przelecieć, teraz miał zamiar rozmyślać o swoim przyjacielu, ale po chwili otrząsnął się. - teraz widzę Cię całą - pociągnął ją za rękę obkrecając dookoła, uśmiechnął się kącikowo. -co chesz robić, albo chcesz coś do picia? - rozejrzał się dookoła. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: żimiego. | |
| |
| | | | żimiego. | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|